[booking]

Капацитетът на къщата е 12 човека (възрастни и деца), които могат да се настанят удобно и комфортно в 5 стилно обзаведени стаи всяка със собствен санитарен възел, LCD телевизор с цифрова ефирна телевизия и безжичен интернет. На първия етаж е разположена голяма всекидневна съчетала в себе си кът с мека мебел, трапезария с маса за 12 човека и кухня. Има отделен санитарен възел, който обслужва всекидневната. Дворът на къщата е добре подреден и озеленен с декоративна растителност. На външното барбекю може да приготвите различни специалитети на скара. От Октомври 2015 на гостите на “Бащината стряха” предлагаме външно луксозно отопляемо джакузи, което може да се използва едновременно от 5 възрастни – 1 лежанка и 4 седящи места. Джакузито има 35 дюзи, които прилагат различен тип масаж върху различни зони от вашето тяло. То е още една чудесна възможност, да релаксирате и да се отпуснете в горещата вода сред природата. 

За вашата приятна и безпроблемна почивка Ви молим да се съобразявате с политиката и правилата за настаняване!

1. Броят на гостите (възрастни и деца) се посочва в потвърждението на резервацията. На територията на къщата не се допускат външни посетители, които не са регистрирани за настаняване в “Бащината стряха” и за които не е заплатена цена за нощувка.

2. Къща за гости “Бащината стряха” е място свободно от тютюнев дим! Пушенето вътре в къщата не е разрешено. Ако желаете да пушите може да го правите на осигурените за това места на двора.

3. Настаняването в къщата става след 14.00 часа, а освобождаването до 12.00 часа. 

4. Забранено е изнасянето на озвучителна техника на открито и на двора. Къщата разполага с озвучителна уредба, която се ползва единствено и само вътре.

5. В случай на нарушаване на обществения ред, силен шум и музика от 14.00 – 16.00 и от 23.00 до 08.00 часа, и подаден сигнал към органите на реда, то гостите поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. 

6. Домашни любимци се допускат само в случаите на предварително съгласие от страна на собствениците. При настаняването се носят имунизационните им паспорти. Животни, които не са обезпаразитени и не са ваксинирани не се допускат на територията на къщата.Таксата е еднократна за целия престой и за големите и средни породи е 30лв., а за малките 20лв.

Благодарим Ви, че се запознахте с нашите правила и ги спазвате!

СТАЯ 1

ВСЕКИДНЕВНА